Aalborg skaber mange virksomheder

Der har næppe før være så megen fokus på iværksætteri, samt de forskellige netværk rundt omkring, som alle har til formål at styrke muligheden for at etablere virksomheder. Hver kommune har sin tilgang til hvordan man på bedst mulig vis hjælper de entreprenante typer i gang. Én kommune har dog været fremme i skoene og lige været den tand dygtigere end de andre kommuner.

Aalborg er danmarks silicon valley

Det er måske en overdrivelse, men virksomheder i Aalborg trives godt, hvilket selvfølgelig kan skyldes rigtig mange ting. Det kan være svært at give et konkret svar på hvorfor nogle af disse virksomheder klarer sig godt, samt hvorfor antallet af nystartede virksomheder er så stort i Aalborg kommune. Det kan selvfølgelig skyldes at der sidder en stort antal af entreprenante typer i Aalborg, som blot kaster sig over deres projekter, men netop den facét, at de kaster sig ud i det kan man måske måle tilbage til arbejdet der er gjort omkring iværksætteri i kommunen.

Hvis vi skal tage et kig på nogle af de virksomheder, som har været i Aalborg kommune i lang tid, men stadig formår at fornye sig, så ville et rigtig godt bud være den lokalkendte butik Tiffany, som har en stor og flot butik nede i gågaden, hvor der hver dag kommer mange kunder forbi. Nemlig Tiffany har været dygtige til at følge udviklingen, og har valgt at flytte deres tilstedeværelse fra ikke blot at være i gågaden, men også at kunne vise sig frem online via deres flotte webshop. En webshop, som der for alvor er ved at komme gang i, hvor det tydeligt kan ses at der er efterspørgsel efter de kendte brands som Nunoo, Ganni og sidst tilkomne Missoni.

Det er vigtigt, at denne typer af virksomheder ligesom Tiffany ikke bliver fanget i fortiden, og på den front, så har Tiffany været yderst entreprenante i deres tilgang til hvordan man griber markedet an, hvilket har stillet dem i en position, hvor man både agerer offline, men også online.

Håndværkere i Aalborg

Alle kommuner har brug for dygtige håndværkere, og også i Aalborg har man været dygtig til at samle nogle af de bedste håndværkere til at varetage byens og områdets mange opgaver.

Et også ældre firma, som har stor succes med deres opgaver, samt tilstedeværelse både på internettet samt lokalt er virksomheden Dansk Facadepuds, som primært beskæftigere sig med renovering af facader, samt andre pudse opgaver.

Virksomheden her har også en flot online tilstedeværelse, og man må sige at Aalborg som kommune har kunne fortælle virksomhederne, at det med en online tilstedeværelse betyder meget for fremtiden for ens virksomhed.

Skriv et svar