Derfor skal du passe på med betting

Det kan for nogle være svært at administrere både tid og penge, når det kommer til betting. Der er mange ting, man kan bette om, og der er også rigtig mange penge at tabe – og naturligvis også at vinde. Der findes utallige hjemmesider, som man kan bette på, og man kan også gå ned på den lokale tank for at tipse den næste kamp. At betting er så tilgængeligt er efterhånden blevet et problem for flere, som har svært ved at sige fra og holde læderet i baglommen.

For nogle kan betting blive en besættelse, som de ikke kan slippe igen. De kan ikke lade være med at spille på flere kampe, tipse en enkelt kupon mere og så videre. Det er kicket, man får ud af det, som man ikke kan undvære. Det er spændingen over, om man mon vinder noget, og det er den kæmpe bombe af eufori, der sprænges, når man endelig vinder noget én gang ud af hundrede, som man ikke kan undvære. Bare tanken om, at man måske vinder, man måske har gættet rigtigt, kan være nok til, at man bliver nødt til at bette bare lige én gang mere.

Størstedelen af de, der better, er mænd. Mange er mænd mellem 18 og 30, for det er her, man føler sig fri, lidt dristig og måske bare heldig. Når man bliver lidt ældre, tænker man mere over tingene, og man ødsler ikke penge væk på samme måde, fordi man højst sandsynligt har stiftet familie og gerne skal have styr på økonomien, således at det ikke er tipskuponen til den næste FCK-kamp, der står øverst på budgettets liste over mest betydningsfulde ting.

Selvom der ovenfor er nævnt flere ting, der nok umiddelbart afskrækker dig fra at prøve betting, så er dette også en god måde at udvikle strategisk tankegang, og man kan da også bette på ting, der er mere sikre end andre, f.eks. Asian Handicap (og ved du ikke hvad det er kommer her et relevant link). Nogle ting er rene gætterier, som man har tæt på ingen chance for rent faktisk at vide udkommet af, mens andre ting er noget, man kan tænke sig frem til, eller som man på den ene eller den anden måde skulle kunne forudse. Er man god til dette, er betting en sjov og nem måde at vinde penge på.

Sætter man mange penge på noget, der giver rigtig godt tilbage, har man hurtigt et rigtig stort overskud. Man kan også nøjes med at sætte få penge på noget, der giver godt igen, eller måske endda noget, der ikke giver så godt, men som alligevel giver pengene igen. På denne måde kan man langsomt opbygge en lille formue. Som tidligere nævnt er det dog vigtigt, at man ikke bliver fanget i betting-verdenen, og at det ikke bliver en afhængighedssag. Det kan være svært at vænne sig af med dårlige vaner, og ludomani er i den grad en farlig ting at lide af. Som altid handler de om at kunne balancere tingene og om at holde betting på et afslappet niveau, hvor man ikke tager det hele alt for tungt.

Skriv et svar