Er lån det rette for dig?

er laan det rette

Du har måske stået i en situation hvor du mangler penge. Tanken om at låne penge har måske strejfet dig et par gange, men hvor vil du låne dem fra? Der er forskellige typer af lån, som alle passer til forskellige situationer. Disse lån og deres betydning vil jeg kort gøre redde for.

Et større lån

Går du og skal bruge penge på en ny bil, nye vinduer eller hvad du nu ellers mangler, vil et forbrugslån være det rette for dig. Med et forbrugslån kan du låne helt oppe i de hundredetusinde, og låner du gennem en bank er der som regel en masse fordele. Disse fordele kan være en lav rente eller en fleksibel afbetaling. Du kan også tage et forbrugslån igennem andre selskaber end din bank. Disse selskaber er som oftest lavet til at låne penge ud til folk. Når du tager et forbrugslån, vil det normalt kræve at du har en bestemt indtægt om året, som vil kunne sikre banken, eller hvor du nu låner pengene fra, at du får betalt det skyldige beløb tilbage.

Mindre lån

Søger du et mindre lån, kan det være en fordel for dig, at tage et kviklån. Et kviklån er som regel et lån af et mindre beløb. Disse lån kræver normalt ingen sikkerhed for lånet, og derfor kan alle og enhver tage et kviklån. Når du ansøger til kviklån bliver din ansøgning behandlet meget hurtigt, og du har som regel pengene i hånden nogle timer efter, din ansøgning er blevet godkendt. Dette lån er til dig, som står og mangler nogle penge som hurtigt bliver betalt tilbage. Er du i tvivl om hvilket selvskab der er bedst for dig, når det kommer til lån af mindre beløber, så kan du med fordel benytte dig af https://justmoney.dk/kviklaan/ som udregner hvilket lån der er bedst for dig, ved blot at indtaste hvor meget du skal låne, og hvor gammel du er. Tjenesten er gratis.

SU lån

Et SU lån er en type lån, som kun er beregnet til dem som går på en uddannelse, med SU berettiget til sig. Et SU lån er et lån med en meget lav rente, og skal først betales tilbage når din uddannelse er endt. Dette kan være en fordel for dig som studerer og mangler penge, da SU’en kan være ret lav (alt afhængigt af forskellige kriterier).

Dette er de 3 forskellige lånegrupper som giver dig et meget basalt overblik over hvilke typer lån der vil være tilgænglige for dig som kunde. Står du med gæld, og kan ikke få rådet bod på hvordan denne gæld nedsættes ved hjælp af lån, kan du få gratis hjælp og vejledning gennem http://gaeld.taenk.dk/ hvis du opfylder nogle bestemte kriterier. Herinde finder du også alle de informationer der gør sig gældende når du skal låne penge, og hvis du generelt er ny til det hele. God fornøjelse og lån sikkert.

Skriv et svar