Flotte keyhangers – tips til at vælge den helt rigtige

bilnøgle i hånden keyhangers

Du kender det med, at det altid er svært at finde nøglerne mellem alle de andre ting du har i tasken. Du roder og roder, men lige lidt hjælper det. Med en keyhanger er det slut med at rode i tasken forgæves – og slut med at bekymre dig om, hvorvidt du glemte nøglerne på køkkenbordet, da du forlod hjemmet i morges. Når nøglebundtet sidder i en keyhanger er det langt nemmere at finde dem blandt de mange andre ting i tasken. Desuden kan du med en keyhanger hænge nøglerne om halsen, håndleddet eller noget helt tredje, der gør, at du har styr på dem.

Keyhangers har flere funktioner, hvor den vigtigste naturligvis er, at du kan holde styr på nøglerne. Men denne vigtige funktion gør også, at keyhangers kan være attraktive for potentielle kunder i din virksomhed. Keyhangers med eller uden tryk, hvad skal du vælge? Valget er naturligvis dit.

Brug keyhangers til at brande din virksomhed

Keyhangers er mere end blot en snor, hvori dine nøgler hænger. Det er nemlig en accessory, der kan medvirke til at eksponere og brande din virksomhed. Brug for eksempel keyhangers som give-away til messer, konferencer eller lignende begivenheder, hvor du kan nå ud til mange mennesker. Her kan navneskiltet, eller andet, hænge i din keyhanger, frem for i en sikkerhedsnål, der efterlader grimme huller i tøjet. Med flotte keyhangers – enten påtrykt din virksomheds navn eller fremstillet i din virksomheds karakterfarve – kan du samtidig skabe opmærksomhed omkring dit brand. Ved uddeling af keyhangers kan du nemt og hurtigt nå ud til mange mennesker, hvilket yderligere kan medvirke til at skabe fokus på dit budskab og på de produkter, services eller ydelser du sælger. På den måde bliver keyhangeren altså mere end blot en nem løsning i forhold til at finde nøglerne, men også en vigtig genstand i brandingen af din virksomhed. Fordi keyhangeren har den funktion den har, er det en genstand, som mange mennesker meget gerne tager imod.

Flotte keyhangers i alverdens farver og former

Du finder mange forskellige keyhangers og de kan produceres lige netop til det formål du ønsker. Som nævnt kan du vælge både logo og tekst, hvis du ønsker det, men du kan også vælge keyhangers uden tryk for et mere minimalistisk, enkelt og elegant udtryk. På den måde har du altså mulighed for, at vælge lige netop den type keyhanger du ønsker, som samtidig kan opfylde de behov du har. Det er ligeledes muligt, at bestille ekstraudstyr i form af tilbehør til dine keyhangers. Det kan for eksempel være en klips i nakken, der åbner ved et større træk end normalt, for at undgå kvælningsulykker. Desuden kan det være en plastikklips for enden, der gør det nemt at af- og påmontere for eksempel en USB-nøgle eller et adgangskort, så du slipper for at skulle tage keyhangeren af og på hele tiden. Der er altså masser af muligheder for at tilpasse keyhangeren lige nøjagtig efter din smag, behov og stil.

Skriv et svar