Fra sportstøj til kvalitetsure

Klassisk Kors Ur

Michael Kors er efterhånden ved at have slået sig fast som ét brand man kan forbinde med kvalitet, både på hans design og i dets funktion. Da Michael Kors begyndte at lave ure til kvinder, fik hans kollektioner, naturligvis den samme finesse og detaljeorienteret design som er kendetegnende for hans tøjkollektioner. Derfor vil man oftest fornemme at hans ure har en flot finish, og at der er gjort noget ud af produktet fra start til slut.

Der er en stor variation i Michael Kors ure, så man kan finde ure der er rige på feminine detaljer som sten, men de har dog alle den fællesnævner, at de henvender sig til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde. Selvom mange af de Michael Kors ure man kan finde på nettet har en signatur af at være feminint, så kan man sagtens finde de mere simple modeller, der stadig af præget af Michael Kors’ sans for at lave feminine ure, uden at de bliver overdænget med rosa farver og sten. Michael Kors ure har en gennemsnitspris på ca. 2100 kr. og for de penge kan man gøre en klog investering i et godt ur der kan holde længe som tilbehør til ens garderobe.

Klassisk Kors.

Et klassisk Michael Kors ur er ét, hvor der er ikke er overladt noget til tilfældighederne, men hvor uret ikke er overpyntet.

Selvom at Michael Kors designer ure til den kvalitets- og modebevidste kvinde. Så bærer nogle af Michael Kors ure præg af hans fortid med at designe træningstøj til kvinder. Det vil sige at de har elementer af sportswear, f.eks. har han i sin seneste urkollektion ure der ligger sig i den sportslige stil, og derfor kan du som kvinde finde et bredt udvalg lige fra det helt feminine til det feminine sportslige. En ting du skal være opmærksom på når du køber nyt ur, er at din hudtone har meget at sige, i forhold til at vælge et ur i metal. Har du en varm hudtone, vil du som oftest have lidt gule undertoner, og derfor vil guld og rosaguld stå godt til din hudtone. Hvis du har en kølig hud med en blå undertone, vil sølv, hvidgulv og andre metaller som platin eller titanium spiller godt sammen med din hudtone. Når du shopper efter Michael Kors ure kan du først og fremmest kigge på nettet på hans webshop, og danske hjemmesider, for at samle lidt inspiration til dit næste ur. En stil som man oftest ikke finder i Michael Kors ure er dog læderremmen, han bevæger altså primært i metalremme, men her findes der en stor variation, så du finder ikke kun den traditionelle kæderem, men også remme der er mere kunstnerisk udført. På den måde kombinerer Michael Kors ure med armbåndssmykker.

Skriv et svar