Kay Bojesen figurer er ikke kun for børn

ægte turtelduer

Som de fleste ved, så designede og udviklede Kay Bojesen i sin tid alle de kendte træfigurer til børn. De blev udtænkt som slidstærkt legetøj, der skulle underbygge de små fantasi og på samme tid kunne holde til at blive brugt. Kundegruppen i dag ser lidt anderledes på tingene. De ikoniske figurer er også populære hos de voksne og ses ofte som dekoration i boligindretningen, hvor de giver et lille humoristisk og alligevel smagfuldt pust i stilsikre hjem.

Kay Bojesen figurer står altså ikke kun øverst på ønskeseddelen til barnedåb, men også til , studentergilder, jubilæer, bryllupper og andre voksne fester.

Kaj Bojesen designede ikke bare aben…

Aben er den mest kendte og elskede Kay Bojesen figur, den bliver man aldrig træt af, den findes i tre størrelser og har svunget sig muntert i mange bogreoler og på adskillige børneværelser siden 1951.

Har man allerede aben eller vil man måske gerne have en træfigur der er lidt anderledes, end den alle de andre har, så er der mange andre varianter at få. Gamle designs er kommet i genproduktion, så lige nu er udvalget noget større, end det har været i nyere tid.

En Kay Bojesen fugl, er nok så sød og humørfyldt, som den klassiske abe og så findes de både i neutrale og meget klare farver. Få et indtryk af fuglene hos http://www.kaybojesen-denmark.dk/

De er slet ikke til at stå for, både enkeltvis og i flok. Nemme at anbringe forskellige steder i boligen og lige meget hvor de lander, vil de pynte og sprede livsglæde og humør. Fuglene i naturfarver er så skandinaviske og rene i udtrykket, som noget kan blive. De fugle der er bemalede, vil til gengæld give godt blikfang og bringe lidt klatter af kulør ind i stuen eller på kontoret.

Fugleflokkens nyeste medlemmer, er turtelduerne, det nuttede par er ikke så flyvske, men har kun øjne for hinanden og fortjener at stå næb mod næb et sted, hvor de bliver set og beundret. Her er den perfekte bryllupsgave, der altid vil stå og minde om den vigtige kærlighed og den sødmefulde romantik. Men de små turtelduer, der er så fine i natur og røget egetræ, vil ikke bare vække glæde hos forelskede par, men hos alle, der sætter pris på dansk design og forstår at værdsætte den kvalitet som det altid indeholder.

Kay Bojesen er gaver der holder

Uanset hvilken model man vælger og om den foræres til børn eller voksne, så giver man med sikkerhed en holdbar gave, hvis man vælger en af de mange fine træfigurer fra Kay Bojesen. Her får man noget helt eksklusivt, af en kvalitet, der holder hele livet og ganske givet vil gå videre i arv. Brug derfor figurerne, når en gave skal være særlig mindeværdig og dagligt bringe varme erindringer frem hos modtageren om barnedåben, studentergildet, brylluppet, jubilæet eller den runde fødselsdag. Find udvalget der glæder både børn og voksne i flere webshops på nettet eller i de lokale forretninger, der forhandler design og interiør.

Skriv et svar