Kvinde: Forbered dig til julefrokosten og nytår

Vi har nu ramt midten af oktober og julefrokost sæsonen er lige på trapperne. Der bliver her både holdt julefrokost med veninderne, familien og med jobbet og der er her forskellige stilarter og ting der kan forberedes, så man undgår at stå dagen før med panik omkring, hvad man skal have på og hvordan man generelt skal forberede sig, for at føle sig 100% komfortabel.

Det kan her være en fordel allerede nu, at begynde at gøre sig nogle tanker omkring, hvad man skal have på generelt og hvad man skal have på til de forskellige arrangementer. Der findes her både flotte mere elegante og stilfulde kjoler, som kan bruges både nytårs aften og til julefrokosten med veninderne eller jobbet, mens det anbefales at anvende en mere casual kjole til familiearrangementet. Her kan et mærke som Ganni anbefales eller hvis det skal være lidt anderledes og med mere kant, er et mærke som American Vintage også anbefalelses værdi, da designet og kvaliteten skiller sig mere ud og er Amerikansk ikonisk inspireret. Dette er også kjoler, som kan anvendes til daglig og du ender derfor ikke med, at bruge en mase penge på at købe en kjole, som kun kan anvendes få gange om året.

Vi nævner kjolen først da vi anbefaler, at sætte resten af dit look efter hvilken kjole du planlægger at bære, da du dermed vil kunne finde flotte sko, stiletter eller støvler, som passer perfekt med den valgte kjole. Med hensyn til makeup og negle, kan du også her med fordel udvælge farver og nuancer, som kan matche resten af dit outfit.

Generelt set er der mange muligheder her og en anbefaling er nemlig også her, at bruge lidt tid på at overveje, hvilke øreringe, ringe og armbånd du skal bære, da dette ofte er en overset detalje. Specielt flotte iøjnefaldende øreringe kan løfte dit look markant og få dig til at stråle.

Andre områder som er værd at få styr på inden, er andre redskaber som sørger for, at du vil opnå lige det look du ønsker på dagen. Her kan eksempelvis nævnes, at have et ordentligt glattejern der virker, så du ikke risikerer at stå på dagen og ikke kan opnå det ønskede hårresultat, da dette virkelig er noget som kan ødelægge dit humør og forringe oplevelse på dagen. Her kan du med fordel anvende og gøre brug af de forskellige glattejern test, som findes på nettet, for at finde frem til de bedste modeller på markedet, så du giver dig selv de bedste muligheder for at der ikke er noget der går galt på selve dagen.

Hvis du giver dig tid til at lave disse forberedelser, går du nemlig ind til julefrokost sæsonen med større overskud og meget mere energi til, at fokusere på andre ting. Med dette kan du hurtigt score en masse ekstra point hos veninderne, familien eller chefen, da du her hvis tilfældet er, har mere overskud til at bruge på at hjælpe med andre ting, omkring festen eller bare generelt.

Skriv et svar