Opnå dit mål med en kammerat

træn sammen

Flere og flere er begyndt at gå op i deres udseende og bruger fitness som deres middel til opnåelse af deres mål. Fitnessbølgen har ramt Danmark med en styrke svarende til en tsunami, da stort set alle er begyndt at dyrke en form for fitness. Dette har betydet, at fitnesscentre blomstrer op i alle byer store som små, da de ved danskerne har et behov som skal dækkes.

Der er dog nogle danskere, som stadig hænger i bremsen. Dette er dem, som starter efter weekenden, næste mandag, eller efter nytår. Der findes, trods de mange aktive danskere, stadig folk, som ikke kan komme i gang. De ikke-aktive finder altid en undskyldning, som retfærdiggør over for dem selv, at de altså ikke har tid til træning

Find en træningskammerat

Der kan komme så mange undskyldninger, at man til sidst ikke kan finde en grund til at starte omlægningen til et sundere liv. Dette er her din træningskammerat kommer ind i billedet. I din vennekreds er der med sikkerhed en, som gerne vil starte, men desværre også har undskyldninger nok. En træningskammerat er effektiv, fordi du ikke så let kan droppe træningen, hvis først man har lavet en aftale med sin træningskammerat.

Dropper du løbeturen eller fitnesscenteret nu, så er det ikke kun dig selv du svigter, men du svigter også din kammerat, som ikke vil se pænt på, at du giver op. Hvis I begge ikke er i den bedste form, kan en gåtur også være tilstrækkelig, viser ny forskning.

Pres hinanden

Den største fordel ved en træningskammerat er, at man kommer til at presse hinanden. Er den anden i bedre form, løfter han tungere vægte eller lignende, så vil du automatisk presse dig selv yderligere, da der kommer en intern konkurrence, og du skal på ingen måde falde efter din kammerat. Det er dog ikke kun i det fysiske man presser hinanden. Fordi når man træner sammen hver uge, så kommer der automatisk mere udstyr i takt med at seriøsiteten stiger.

Der kommer en tid i et hvert træningsforhold, hvor den ene person investerer i nyt sportstøj samt gadgets, fordi de gamle lasede sko og shorts ikke længere er nok, og dette påvirker selvfølgelig også den anden. Kommer din træningskammerat med nye udstyr fra top til bund, så vil det også påvirke dig til at købe nyt udstyr. Møder din kammerat nu op med nye løbesko, de nyeste Nike-shorts og en matchende sports T-shirt, samt det nyeste puls ur, som har alle mulige egenskaber, som kan hjælpe under løbeturen, så har du kun et valg. Du bliver nu også nødt til at investere i sportstøj og gadgets, så du ikke falder efter på denne front. Dette kan lyde som en negativ effekt, men sandheden er den, at hvis du investerer i din træning, som fx nyt sportstøj, så vil du også opnå en øget motivation. Derfor er dette faktisk en investering i din sundhed og et tegn på, at man tager det seriøst.

En træningskammerat kan altså betyde, at du får noget nyt sportstøj, men mere vigtigt, at din træning vil blive meget mere effektiv.

Skriv et svar