Skal dine reoler være på hjul eller fod?

Er du ved at indrette din arbejdsplads eller måske et lager, så oplever du måske, at der er en hel masse praktiske elementer, der gerne skal gå op i en højere enhed. Såsom opbevaringsplads og tilgængelighed, men måske også i sikkerhed, som vi sjældent bør gå op kompromis med.

De praktiske hjul

Det kan jo være utrolig praktisk at indkøbe reoler med hjul, hvis en del af arbejdspladsens daglige gang indebærer en form for transport eller flytning af inventaret. På den måde, kan du trille afsted med reolen, til den nye lokation på kontoret, eller måske endda trille reolen om på bagsiden af en lastbil, så de kan flyttes komplet til et andet sted. Dog vil der ofte være nogle sikkerhedsmæssige aspekter du måske bør overveje i en sådan sammenhæng. Både generelt, men måske i særdeleshed hvis du vil transportere ved hjælp af et køretøj. Reoler til lager skal ofte bære en masse inventar, og måske også noget tungt såvel som farligt inventar. Så hvis du operer med genstande, der falder under en eller flere af disse kategorier bør du måske jævnføre med nogle sikkerhedsmæssige reglementer inden du køber nogle reoler. Er det derimod slet ikke inventar af en sådan kaliber, så kan det måske gøre dagligdagen lettere på lageret eller kontoret.

Følg sikkerhedsbestemmelserne

Som nævnt i det forrige, kan det være essentielt at du finder og følger de sikkerhedsbestemmelser der måtte være til den type inventar du har. Nogle gange er det krævet af reoler af fasttømret til gulv og væg, så de ikke risikere at vælte. Og hvis det er en del af de bestemmer du forholder dig til, så kan det være yderst vigtigt at følge disse, så dig selv, dine kollegaer ikke er til fare, når I er på arbejde. Hvis du er i tvivl, kan du spørge en relevant fagperson til hjælps.

Skriv et svar