Spar penge med kompatible blækpatroner

På Printerpatroner.dk finder du et bredt udvalg af lasertoner, printere og papir samt flere forskellige slags kontorartikler. Vi har også et stort sortiment af blækpatroner – både originale og uoriginale – til alle printere. Hvad end du søger farvepatroner, sorte patroner eller fotoblækpatroner, finder du dem her. Ved at klikke på dit printermærke finder du en oversigt over de forskellige modeller, og når du har fundet din printer, klikker du på den. Herefter vil du se en oversigt over alle de printerpatroner, der passer til din printer. Når du modtager din blækpatron med posten, er det en god idé at vente nogle timer med at tage den i brug. Hvis en blækpatron udsættes for kulde og frost, kan blækket blive tykkere, og det tager op til fire timer, før det flyder normalt igen.  

Hvad er fordelen ved kompatible blækpatroner?

Kompatible blækpatroner kaldes også uoriginale blækpatroner. Der er tale om helt nye blækpatroner, der fungerer som erstatning for de originale blækpatroner. Fordelen ved kompatible blækpatroner er prisen, som er meget lavere end prisen på originale blækpatroner. Kompatible blækpatroner er produceret i høj kvalitet og indeholder samme mængde blæk som originalen. De har en udskriftskvalitet, der svarer til kvaliteten på originale blækpatroner og opfylder de strengeste kvalitetskrav. Hos PrinterPatroner.dk får vi størstedelen af vores uoriginale blækpatroner fremstillet på fabrikker i Europa. Det gør vi for at sikre, at kvaliteten på de uoriginale patroner svarer til kvaliteten på de originale. På fabrikkerne i Europa stilles der store krav til produktionen, og en omfattende manuel produktionskontrol skal sørge for, at kvaliteten overholdes. Eksempelvis vejes patronerne tre gange for at tjekke, om de indeholder den lovede mængde blæk.

Du kan derfor trygt vælge at købe en uoriginal blækpatron frem for en original på PrinterPatroner.dk. Vi bestræber os på at ekspedere din ordre hurtigt, og 97 procent af alle ordrer sendes inden for 24 timer. Fragten koster kun 31 kroner, og vores webshop er godkendt af E-Handelsfonden, hvilket er din garanti for en sikker, tryg og forsvarlig handel på nettet. Der er 100 procent garanti på alle vores produkter – både originale og uoriginale – og vi giver dig 14 dages returret. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 98 48 06 77 eller ved at sende en mail til kundeservice@printerpatroner.dk.  

Skriv et svar