Undgå allergi med allergivenlig ansigtscreme

Nnulallergi cremer

Mange ansigtscremer indeholder skadelige kemiske stoffer, hvilket kan resultere i allergiske reaktioner. For at mindske risikoen for at udvikle allergi, bør man derfor gå efter ansigtscremer uden disse stoffer. Cremer kan desværre aldrig være 100% allergivenlige, da det er forskelligt, hvad vores kroppe reagerer på, men med allergivenlige produkter reduceres risikoen for at udvikle allergi markant. Men hvilke produkter kan man regne med er allergivenlige? Produkter som er AllergyCertified er både hud- og allergivenlige og indeholder hverken parfume eller hormonforstyrrende stoffer. Vi har i denne artikel samlet en række ansigtscremer, som alle er AllergyCertified, så at du kan finde den allergivenlige creme, der passer til dine behov.

Derma Eco Woman 24H Ansigtscreme til normal hud – Plejer og beskytter huden døgnet rundt

Derma har udviklet denne skønne creme, som hjælper huden med at bevare sin elasticitet og ungdommelige look. 

Denne ansigtscreme er udviklet til normal hud og er fyldt med ingredienser, som er gavnlige for huden som aloe vera, E-vitamin og olier, der plejer og beskytter din hud i op til 24 timer. Cremen har en pumpe, der gør det ekstra nemt for dig at dosere cremen. Denne creme fra Derma er udover at være AllergyCertified også certificeret af Ecocert og Svanemærket, og så er den blevet anbefalet af både Forbrugerrådet Tænk Kemi og Asthma Allergy Nordic. Som prikken over i’et så er produktets emballage genanvendelig. 

Du finder cremen fra Derma her.

Ecooking Dagcreme – Forynger huden

Vil du gerne have reduceret de fine linjer i ansigtet og opnå en glattere hud? Så bør du tage et kig på dagcremen fra Ecooking.

Denne plejende dagcreme indeholder Hyadisine, som forebygger tegn på aldring som fine linjer, og så tilfører den masser af fugt til huden. Udover Hyadisine indeholder cremen også Trylagen, hvilket også er en ingrediens, der forynger huden ved at give den mere fylde. Udover alle cremens gode egenskaber, så kommer den også i den fineste beholder nemlig en flot glaskrukke, som du sagtens kan genanvende til eksempelvis opbevaring, når cremen er brugt op. 

Du finder Ecooking dagcremen her.

IVY AÏA Face Cream with ProVitamin B5 – Beroliger og beskytter huden

Denne allergivenlige dagcreme er alt, hvad du kunne drømme om, for ikke nok med at den beskytter og giver masser af fugt til huden, den står også til en fantastisk pris, som alle kan være med på, da den kun koster 59 kroner.

Ansigtscremen fra IVY AÏA er udviklet til normal og kombineret hud. Den indeholder ProVitamin B5, som omdannes til B5 vitamin i huden, hvilket lindrer og beroliger huden, samtidig med at huden får tilført masser af fugt. Cremen skal påføres morgen og aften, og dens konsistent er super lækker og optages hurtigt i huden, hvilket gør, at huden ikke føles fedtet efter anvendelse. Udover at være AllergyCertified så er cremen også 100% vegansk. 

Du kan finde cremen fra IVY AÏA lige her

Skin Beliefs Beautifying Face Cream Day & Night – Giver huden glød

Med denne ansigtscreme fra Skin Beliefs, som er beregnet til alle hudtyper, får din hud ekstra glød.

Cremen indeholder en masse lækre ingredienser, som alle gør noget godt for din hud som eksempelvis hyaluronsyre, der medvirker til at genoprette den naturlige fugtbalance i huden, og som samtidig udglatter huden. Cremen indeholder også sheasmør, der øger hudens cellefornyelse, samt E-vitamin, som beskytter huden mod solen. Dermed får du både en lækker blød, strålende men også beskyttet hud ved at anvende denne ansigtscreme fra Skin Beliefs. Cremen skal anvendes morgen og aften.

 Cremen fra Skin Beliefs kan du finde her.

Nilens Jord Dry Skin – Udviklet til tør hud

Har du tendens til tør hud i ansigtet, så er denne ansigtscreme lige noget for dig, da den er særligt udviklet til tør hud. 

Denne creme er din redning, hvis du har problemer med tør hud, da den indeholder en række ingredienser som B-vitaminer, antioxidanter og Hyaluronsyre, der giver intens fugt og pleje til den tørre hud. Derudover indeholder den også ingredienser, der gør huden ekstra blød, som shea- og mangosmør og lækre olier. 

Du finder denne creme fra Nilens Jord her.

Skriv et svar