Vælg nogle gode trailsko

du skal have gode trail sko

Mange får ikke tilpasset deres sko til deres træning, hvilket desværre kan medføre en masse skader og en ikke særlig optimal træning.

Når løbeturen foregår i skoven, er underlaget ofte ujævnt, der er mudder og det kan være mere krævende at løbe der. Derfor er det vigtigt at vælge en god sko der passer netop til denne form for løb – nemlig en god trailsko. Det kan være en større jungle at finde frem til den rigtige løbesko, da der er så mange ting man skal tage højde for. Hvis man er en flittig løber er en god løbesko, der passer til ens løbestil og fod alfa omega. Det er altid en god ide at få købt den helt rigtige sko, så man på længere sigt undgår skader, men også for at forbedre ens løbeture.

Salomon sko er helt unikke og det er især deres helt fantastiske sko og skosåler de er kendte for.

På deres officielle hjemmeside kan man se de forskellige sko vælge den sko der passer helt perfekt til en. Her får man nogle gode trail sko, som passer perfekt til løberen der holder af at løbe ture i skoven.

Når man skal være den helt rigtige trailsko er det vigtigt at kigge på sålen. En trailsko skal have en mere grov og fast sål end sko der er beregnet til asfalt. Dette er fordi den skal kunne tage fat i underlaget, som kan være meget ujævnt. En grov sål er også rigtig god til os i det kolde nord – for vores skovbunde er ofte lidt mere våde og mudret, hvor den grove sål går ind og hjælper og tager fat i underlaget.

Det værste ved at være ude i det kolde og våde vejr kan være, at man på et tidspunkt får våde fødder.

Dette sætte altid en dæmper for ens humør og hjælper ikke ligefrem på ens løbelyst, men med en god trailsko fra Salomon kan man undgå dette problem. Disse former for sko er nemlig lavet med en kraftigere overdel end normale løbesko. Dette betyder at de irriterende ting såsom vand, mudder og små sten ikke trænger ind i skoen mens man løber i skoven. Der ud over gør det også skoen endnu mere slidstærk, hvilket er godt når man løber i et mere rå område.

Når man løber i en skov, hvor underlaget tit er vådt og blødt har skoven behov for mindre støddæmpning end hvis du skal løbe på asfalt. Dette er fordi at underlaget et meget eftergivende i skoven – dette gør sig især gældende hvis man bevæger sig uden for stierne. Men hvis man skal løbe på et underlag der er hårdere, skal man vælge en trailsko der har mere støddæmpning.

Det er altså vigtigt at vælge den helt rigtige sko og på Salomons officielle side finder du et stort udvalg af Salomon sko der er rigtige gode trailsko. Der findes både trailsko til herre og damer og der er altid mulighed for at få personlig rådgivning og hjælp.

Skriv et svar