Venner har ingen besøgstid

Luftmadras

Vi har nok alle oplevet at have en ven, som af en eller anden årsag er langt væk fra os. Det kan være rigtig hårdt, og det kan føles som om, at venskabet bliver glemt. Selvfølgelig gør man alt, man overhovedet kan, for at det ikke skal skade venskabet, eller man skal glemme hinanden. I langt de fleste tilfælde lykkes dette også, men det ændrer ikke på det faktum, at det er usædvanligt hårdt at være adskilt. Der kan være rigtig mange årsager til, at I er langt væk fra hinanden, men i rigtig mange af tilfældene, har man faktisk mulighed for at gøre det hele lidt nemmere.

Et uventet besøg kan betyde langt mere, end du tror, både for dig og for det venskab, der er imellem jer. Et uventet besøg kræver heller ikke mere end en god luftmadras, noget transport og dit gode humør. Hvis du har disse tre ting, er du allerede godt på vej til at puste ny energi i dit venskab.

Et uventet besøg eller en aftale om at ses kan faktisk gøre en kæmpestor forskel. Venner har nemlig ingen besøgstid. Det betyder selvfølgelig ikke, at du kan vade ind, som det passer dig, Men ni ud af ti gange vil din ven eller veninde stå med åbne arme, når du kommer – specielt hvis I ikke ser hinanden ret ofte.

Lidt ekstra energi i at planlægge at ses kan altså også gøre en rigtig stor forskel. I har begge to vidt forskellige liv, specielt hvis I bor langt væk fra hinanden. Der kan være rigtig mange ting, som fylder i jeres hverdag, og derfor kan man nemt komme til at forsømme ting, som man ikke møder hver dag. Derfor kan det være en fordel for dig eller din ven at sætte sig ned og bruge lidt ekstra energi på venskabet.

Når I kigger hele jeres kalender igennem og måske sørger for at rykke en enkelt relativt ligegyldig aftale, opstår der altså lige pludselig plads og tid til, at I kan besøge hinanden. Venskaber er nemlig vigtige at pleje, lige meget om de er tæt på dig eller langt væk.

Skriv et svar