3 produktive ting du kan lave på vej på arbejde

Hvis du bruger offentlig transport eller sidder på passagersædet i en bil på vej til arbejde, så kan det ofte føles som om at du spilder tiden. Så hvorfor ikke bruge tiden på at lave noget der kan forbedre dit liv. Her kommer nogle forslag, der kan hjælpe med at blive mere produktiv.

Sæt din favoritpodcast på

Podcasts er fantastiske af flere årsager. De kan være underholdene og lærerige, men behøver ikke 100% af ens opmærksomhed, hvilket betyder at du sagtens kan lytte til dem, mens du er på farten. Der findes podcast om mange gode emner såsom træning, investering, historie, sport eller andre emner som man kunne ønske at fordybe sig i. Der er specielt mange podcasts om fodbold, hvor fodboldeksperter giver deres syn på fodboldverdenen. Eksempelvis kan du på din næste bustur sætte fodboldpodcasten fra https://www.mediano.nu/ på, så du kan blive opdateret på alle holdenes situation i Superligaen. Her sikrer du dig selv god underholdning, mens du på samme tid kan få en ide om, hvilke sportsvæddemål du skal kigge på i weekenden. Netop Superligaen er gået ind i den afgørende del af sæsonen, hvor det hele bliver afgjort, og her er FC Midtjylland favoritter til at vinde turneringen hos https://extra.bet365.dk/news/da/, der tilbyder online spil. Således giver de pt. odds 1.12 på at vinde det danske mesterskab, men har stadig FCK i hælene. Det bliver derfor utroligt spændende at følge den afgørende del af Superligaen, hvor der også er masser af spænding om de europæiske pladser. Så hvis du vil være sikker på ikke at misse noget, kan en podcast være svaret.

Læs en bog

Har du en travl hverdag har du måske ikke tid til at læse bøger, men hvis du er en af de mange pendlere i Danmark, der ikke laver noget produktivt i rejsetiden, kan det være tid til at lave om på det. Tiden på toget eller i bussen kan nemlig være en fantastisk mulighed, for at komme i gang med en god bog. Selv hvis du ikke er den store bogorm, og har svært ved at komme i gang med en bog, vil du ofte opleve at lige så snart du først er startet med at læse, kan det være svært at lægge bogen fra dig igen. Hvis du foretrækker ikke at have en fysisk bog med dig er der altid mulighed for at læse e-bøger eller lytte til lydbøger.

Lær et nyt sprog

Mange mennesker ønsker at lære et nyt sprog, men kan ikke finde tid eller overskud til det. Men sådan behøver det slet ikke at være. Brug i stedet tiden i bussen eller metroen effektivt på at lære det sprog du altid har ønsket at lære. Om det er spansk, fransk eller et helt tredje sprog, så findes der mange fantastiske hjælpemidler, der nemt kan bruges til at lære dig et nyt sprog. Download eksempelvis den gratis Duolingo app, som du kan læse mere om på https://sprogbasen.dk/. Her vælger du selv niveau, og i begyndelsen kommer du til at lære almindelige ord og sætninger, mens du senere hen kommer til at gå mere i dybden med ordforråd og grammatik. Det foregår desuden som et slags spil, sådan at du optjener point, og kan rykke op i niveau. Det gør det endnu mere underholdende og kan også fungere som en motivation til at fortsætte.

Det kan måske virke meget kedeligt at køre med bus, metro eller tog, men hvis du tænker en ekstra gang over det, giver det dig faktisk mulighed for at blive mere produktiv i din hverdag.

Skriv et svar