Badedragter, der passer til dig!

badedragt til børn

Sommeren nærmer sig og det er ved at være tid til strandture og dukkerter i det skønne danske hav. Måske er du allerede nu ved at kigge på udvalget af badetøj derhjemme og måske har du opdaget, at det trænger til en opdatering.
Er du til bikini eller badedragt når du skal en tur på stranden og hvad gør du egentlig, hvis du er gravid, når sommeren rammer Danmark? Læs med her og få tips til, hvordan du finder den helt rigtige badedragt.

Badedragt eller bikini?

I dag er vi blevet mere bevidste m, hvor sundt og dejligt det er at elske den krop vi har, lige meget, hvilken form den har. Derfor er det også blevet mere udbredt, at vi ikke vælger tøj ud fra, hvad moden dikterer vi skal, men mere ud fra, hvad vi føler os smukke og godt tilpas i.
Derfor oplever vi også, at badedragten er blevet et modefænomen frem for noget vi bruger til at gemme os i, hvis vi ikke bryder os om at vise kroppen for meget frem.
I dag er badedragten blevet genopfundet som en del af garderoben og en beklædningsdel, der konkurrerer på samme fod som bikinien, når vi rammer stranden både herhjemme og på ferie i udlandet. Læs mere om badedragter og lad dig inspirere her.

Badedragt med stil

Du behøver ikke kun at bruge din badedragt, når du skal til stranden eller i svømmehallen. I dag laves der nemlig så mange lækre og moderigtige modeller, at du sagtens kan parre den med dine yndlingsjeans og smutte en tur i byen.
Det er tydeligt, at badedragten er blevet et multifunktionelt produkt, der ikke bare har et helt praktisk formå, men faktisk også kan integreres i din garderobe på samme måde som en bodstocking.
Derfor er det heller ikke den klassiske badedragt fra Speedo eller lignenede, der ligger øverst på listerne over mest solgte, men netop de mere modeinspirerede og moderne dragter med små detaljer og finesser.

Badedragt til gravide

Når maven vokser og et lille nyt menneske ligger og roder under maveskindet, så er en badedragt det oplagte valg til strandturen.
Ikke alene sørger den for at skåne maveskinnet og den lille ny for skarp sol, men den kan også give støtte og aflastning på samme måde som et mavebælte, fordi nogle modeller er fremstillet i et kraftigere og mindre strækbart materiale.
Sørg for at vælge en model, der passer til maven og kan strække sig lidt, i takt med at du bliver større. Jo større maven bliver, des mere støtte har du også brug for og derfor er det bedre at købe en dragt, der sidder lidt løst nu, men kan støtte og sidde til, når maven bliver rigtig tung.
https://www.badedragt.dk/badedragt-til-boern/ kan du læse mere om badedragter til børn og gravide og blive meget klogere på, hvad du skal kigge efter, samt, hvor du skal kigge for at få en dragt, der giver dig den bedste følelse og det bedste fit.

Skriv et svar