Skat, hvor lagde du manualen til baby?

babymanual

At blive forælder åbner en helt ny verden og den er fyldt med spørgsmål. Der kommer desværre ikke en manual med, når I forlader hospitalet, så derfor kan det være rart, at der er nogen, der fortæller om, hvordan de gjorde – eller kan det?
Det er en balancegang at færdes på nettet, når man er på jagt efter råd eller svar på spørgsmål. Hvad skal man tro på og hvad, passer til jeres måde at være forældre på. Hvad gør man, når baby græder, når der kommer en rød prik på den ene arm eller hvis baby ikke vil spise? Læs med og
Find ud af, hvad du bør og ikke bør søge efter på nettet.

Babytøj

Alt, hvad der hedder tekstiler og babytøj kan du sagtens søge efter og finde på nettet. Det vigtigste er, at du får styr på størrelser og materialer hvis du vil bestille på nettet.
Både de store high street butikker, mange supermarkeder og second hand butikker kan hjælpe jer med at finde tøj og tekstiler til fornuftige priser – hvilket er en stor fordel til de helt små, der vokser ud af garderoben en gang om måneden.
Er I til lidt mere eksklusivt modetøj, så findes der et overvældende udvalg af smukke og bløde designs af både danske og udenlandske designere. Det eneste I skal være opmærksomme på i den første tid er komforten, der handler om at baby skal kunne ligge behageligt uden knapper, lynlåse eller detaljer i vejen.

Bæreseler og vikler

Det er blevet mere og mere udbredt at bruge både bæreseler og vikler til at bære de små i, for at have hænderne fri og give så meget kropskontakt son muligt. Begge dele kan bruges fra baby er nyfødt, men i mange bæreseler kræver det dog en speciel indsats for at baby kan sidde ergonomisk korrekt.
Der har gennem lang tid været store diskussioner om ergonomi og bærekomfort og det var næsten viklemødre mod mødre, der brugte bæreseler. I dag er ergonomien og komforten dog så høj i selerne og enigheden om at det vigtigste er at bære barnet har skabt et stort fællesskab blandt bærende mødre og fædre på nettet. Bliv klogere på det og en række andre tin ved at læse med her.

Sygdom, søvn og amning

Her er tre rigtig gode eksempler på, hvad du ikke får så meget ud af at Google. Ligesom med dig selv er det aldrig, aldrig en god ide at google symptomer, for det leder altid til de værst tænkelige scenerier og oplevelser. Brug i stedet dig netværk og jeres læge til at få ro på.
Med søvnen er det svært for nye forældre at finde en løsning og det kan være fristende at søge nettet tyndt for en løsning. Ofte er det dog bare sådan, at nogle børn sover fantastisk fra start mens andre ikke gør det.
Sidst men ikke mindst amning. For rigtig mange nybagte mødre er det et meget penibelt emne og derfor er det altid bedre at søge råd hos sundhedsplejersken eller en ammevejleder.

Skriv et svar