Er du med på moden?

mode

Det er ikke nogen hemmelighed, at skæg i disse dage er det nye sort. Det beskrives som værende måden, hvorpå mænd kan konturere deres ansigt uden brug af makeup. Skæg gør nemlig en stor forskel – du kan for eksempel få dit kæbeparti til at se langt mere markant ud med skæg. Altså kan du bringe de mere maskuline features ved dit ansigt frem, hvis du plejer og trimmer dit skæg rigtigt.
Det er naturligvis også forskellige typer af skæg, der klæder forskellige ansigtsformer. Hvilken type skæg klæder din ansigtsform?

Sådan finder du den type skæg, der passer til dig

Hvis du skal til at skabe et nyt look, er skægget et godt sted at starte. Med det rigtige skæg vil du nemlig kunne ændre dit udseende markant, og du vil hurtigt føle dig som en ny – og forhåbentlig endnu bedre – udgave af dig selv. Men hvilken type skæg er det så lige, at du skal vælge?
Har du et ovalt ansigt, vil det ofte klæde dig bedst med skægstubbe, der ikke skjuler din ansigtsform. Du er altså heldig, hvis du har en oval ansigtsform – det betegnes ofte som den optimale, og derfor skal du helst lade skægget forme sig efter dit ansigt.
Har man ikke en særlig markant hage, kan man vælge at udligne det ved enten et fuldskæg, hvor det er lidt længere på hagen, eller eventuelt et ”fipskæg”, hvor der ikke er skæg på kinderne, men kun på hagen. Det vil få hagen til at se større ud, og det vil give dig en mere maskulin ansigtsform.
Er din ansigtsform lidt firkantet i det, kan du vælge at udligne det lidt brede kæbeparti med et fuldskæg, hvor det er lidt mere trimmet på kinderne. Det vil skabe lidt mere balance i din ansigtsform.
Har du derimod et mere rundt ansigt, kan det betale sig at lade skægget på kinderne gro lidt ekstra og dermed konturere dine kindben med en masse skæg.
Med en lang ansigtsform er det vigtigt, at man ikke lader skægget gro ned på halsen, da det blot vil få dit ansigt til at se endnu længere ud. Desuden er det også bedst, hvis du med en lang ansigtsform lader dit skæg være forholdsvis kort.
Men hvordan får du så det skæg, der passer allerbedst til din ansigtsform? Du kan få mere information om at få dit skæg, som du vil have det, ved at klikke her.

Find den trimmer, der kan få dit skæg til at sidde, som det skal

Det er naturligvis en mulighed at tage til et professionelt sted og få dit drømmeskæg – men det kan altså godt blive dyrt i længden. Derfor vælger langt de fleste at anskaffe sig en trimmer, så man hjemmefra kan få skægget til at sidde lige i skabet.
Skal du have en trimmer til hjemmebrug, er to særligt populære mærker Braun og Phillips, som begge klarer sig godt i alle tests, der er blevet lavet omkring trimmere. Du kan købe din nye skægtrimmer på mandens.dk.

Skriv et svar