De gamle lamper

de gamle retro lamper

Det ligger direkte i navnet. Retro lamper kan fås i mange former og farver. Lidt ligesom alle andre lamper.

Men det helt særlige ved retro lamper er deres gammeldags udseende, som så mange er begyndt at kunne lide igen. For de populære lamper er blevet mere moderne med tide, og flere og flere bliver interesseret i dem. Hvilket er forståeligt nok når de har deres helt eget unikke look.

Retro lamper – hvordan ved man om det er en?

Det er sådan set meget nemt at se om det er en retro lampe eller ej. Lamperne har et ret så retro look, hvilket vil sige at de ser gamle ud og ikke ligner en nymoderne lampe.

Derfor kan der dog også godt være retro lamper som har fået et strejf af den moderne tid. Selvom de måske har fået et lidt mere moderne design, vil de stadig have deres gammeldags charme og retro look, som man altid vil kunne genkende dem på.

Så er der også retro lamper, som har et helt gammelt udseende, hvor man tydeligt kan se at det er en gammel lampe. De kan også være utrolig pæne at have i stuen. Selv hvis de er de helt gamle og originale fra den tid af, kan man jo selv vælge at pynte lidt på den hvis det er noget man har lyst til. Hvis det ikke er noget for en, så kan man også vælge at beholde den som den er.

Priser – er de dyre?

Hvis man er på udkig efter en retrolampe, og man er stensikker på at man gerne vil have en, er der sikkert et spørgsmål man undrer sig ekstremt over. Hvor meget koster sådan en lampe?

Priserne er selvfølgelig helt vildt forskellige, da der er mange ting man skal tage højde for. De helt gamle vintage retrolamper, kan være lidt både-og på en måde.

Der findes de gamle som ingen sådan rigtig har lyst til at købe, og de er henne i den billigere ende. Mens der findes de unikke gamle retrolamper som er dyre, netop fordi de har deres unikke udseende.

Så er der også de nymoderne som kan findes i de klassiske møbelforretninger. De er oftest billigere end de rigtige gamle retrolamper, da der findes mange af dem og de er knap så særlige som de unikke gamle er.

Hvor finder man dem?

Der er mange forskellige steder man kan finde de klassiske lamper henne. Man kan kigge efter dem online, i møbelforretninger eller i genbrugen.
Ligesom alt andet man ser på internettet, kan man ikke være 100 procent sikker på at det er sådan den vil se ud. Online findes der også mange muligheder, og hvis man leder længe nok, vil der helt sikker være en lige efter ens egen smag.
Møbelforretningen er dog en anden sag. Der kan man godt se hvordan de ser ud. Selvom dem i forretningen typisk vil være de lidt mere moderne. Genbrugen er også en god mulighed, især hvis man leder efter de helt gamle.

Skriv et svar