Det skal du være opmærksom på, når du køber voksenbleer

voksenbleer

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er flere ældre især, der på et tidspunkt i livet kan komme ud for at skulle bruge voksenbleer. Og det er der ikke nogen skam i. Efter at have levet et lang og glædesfyldt liv er der nemlig nogle ting ved kroppen og fysikken, som der ikke er som det plejede at være. Og derfor handler det om at kende til de hjælpemidler til seniorer, der kan gøre hverdagen mere komfortabel. Det være sig for eksempel nogle gode voksenbleer. Men hvordan finder man frem til de rette?

Du skal sørge for, at størrelsen er korrekt

Der er især fire ting, som man bør have fokus på, når man skal finde nogle gode og effektive voksenbleer. For det første skal man sørge for at tænke over den størrelse, som der er behov for. Voksenbleer kan fås i flere forskellige størrelser lige såvel, som det gør sig gældende med bleer til babyer og børn. Derfor er det vigtigt at finde frem til en model, som der sidder godt og komfortabel. Den må således ikke sidde så stramt, at den kommer til at give ømhed og føre til gene, lige såvel som den heller ikke skal sidde så løst, at den ikke giver den ønskede effekt.

Måske har du behov for en med høj sugeevne

En for lille ble vil således ofte føles ubehagelig, mens en for stor ble kan føre til utætheder. Mål derfor rundt om dine hofter med et målebånd, og find ud af hvilken størrelse din voksenble bør være. Derudover skal du også ligge nogle overvejelser i sugeevnen. Hvis du for eksempel ofte går på toilettet, har du behov for en ble med en stor sugeevne, mens en med mindre kan gøre det, hvis du ikke urinerer meget. Det er desuden muligt at købe modeller til både nat og dag, således du kan få en voksenble, der passer til dine behov.

Vil du gerne have en voksenble, der passer til dit køn?

Det er også muligt at købe kønsspecifikke bleer. For eksempel er det muligt at få modeller, som er formet som boxershorts til mænd, mens andre er bedre designet i forhold til kvinders urinflow. Der er dog også nogle universelle modeller, som passer til begge køn, og det kan meget vel være, at det er de helt rette for dig. Prøv dig derfor frem og find ud af, hvad der er bedst for dig.

De billige modeller kan sagtens være lige så gode som de dyre

Sidst men ikke mindst skal du have fokus på dit budget. Det er nemlig muligt at finde voksenbleer i forskellige prisklasser, og her skal du sørge for at vælge en model, som der stemmer overens med det råderum, som du har i din økonomi. Ofte er de billigere model lige så gode som de dyrere modeller. Det hele handler således om, hvilke præferencer og behov som du helt personligt har.

Skriv et svar