Få et gavetip til hende og ham

Er du på udkig efter et gavetip til hende eller ham, men er i tvivl omkring hvad det skal være? Måske kan du blive klogere her på Frost Records, hvor vi i dag kommer med et par bud på hvad det kunne være. Lad os allerede på nuværende tidspunkt afgrænse målgruppen en smule.

Udvalget til hende henvender sig primært til målgruppen mellem 16-28 år, hvorimod herreudvalget spænder lidt mere bredt i forhold til alder. Dog er det vigtigt at understrege, at herregaven primært målretter sig til typen,0 der har en passion, eller en lyst til at motionere på cyklen.

De bløde pakker er ALTID populære

Tøj er en af de mest hyppige gaver der gives overhovedet. En ting der faktisk gør sig gældende både til kvinder og mænd.

Dog er ”tøj” i sig selv stadigvæk meget bredt, og det kan være svært for den ubevidste køber, at træffe beslutningen omkring hvad der passer hende, eller ham bedst. Ofte er det vigtigste parameter, at finde noget der er unikt og personligt.

Naturligvis skal det være trendy og moderne, men samtidig heller ikke få en mainstream karakter. Dette er en kunst i sig selv, hvorfor du nu her kan få lidt inspiration.

Inspiration til hende

Vi har været ude på det danske marked, for at finde ud af hvad der i virkeligheden rør sig i øjeblikket, når man snakker gaven til hende mellem 16-28 år. Der er naturligvis et hav af forskellige muligheder, men vi er blevet ret lune på især et brand. På vores tur gennem internettet stødte vi på Noellafashion, der forhandler modetøj kvinder i nogle moderigtige designs, til attraktive priser. Vi er dybt imponeret over deres designtilgang, som de tydeligvis mestrer.

Deres produkter taler i øjenhøjde med deres målgruppe, gennem et moderigtigt og innovativt udtryk.

Vi har ikke specifikt kunne vælge et produkt fra shoppen, men i stedet blot givet dig muligheden for selv at se deres flotte udvalg.

Det er nyt og anderledes, samt giver os noget unikt vi efterspurgte indledningsvist, når der skal gives gaver.

Inspiration til ham

Manden med fart over feltet, som elsker at komme ud at røre sig skal helt sikker have en gave fra Cykelexpertens cykeltøj kategori.

Her er utrolig meget at komme efter. Shoppen har et af Danmarks førende udvalg, og er lynhurtige til at få det seneste af det seneste lagt på shoppen, i takt med deres store markedsposition. Der er både tøj i den billige ende, men også i den høje – afhængig af kvalitet og brand, er der med garanti noget til manden, der elsker at motionere på cyklen.

Vi håber at du blev lidt klogere på hvilke muligheder der findes til den feminine pige mellem 16-28 år, samt sportsentusiasten der elsker at hoppe på sadlen for at motionere.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar