Kunne du tænke dig, at det kildede lidt i maven?

Prøv din koordinaiton, balance og højdeskræk af og tag i Frederiksdal Klatrepark, hvor der er masser af udfordringer for enhver.

Er du en af dem, der hele tiden søger et nyt kick? En af dem, der befinder sig rigtig godt i, at der er lidt action i hverdagen? Så er Frederiksdal Klatrepark helt klart noget for dig, for her kan du prøve dig med klatring nær København. For her kan man få masser af action og kilden i maven på den helt gode måde. Alt efter, hvor meget man tør, så kan man sagtens blive udfordret, lige meget hvilket niveau man er på.

Du får dig bevæget, bruger kroppen og får sved på panden. Du styrker din balance og din koordination i stor stil, og så er der masser af overvindelser og sejre. Er du ikke så kendt med det, så kan du starte med de baner, der kun er 3 meter høje, men er du mere erfaren, så kan du komme helt op i 16 meters højde.

Så tag en ven eller din familie under armene, pak en madkurv og brug en hel dag i Frederiksdal Klatrepark, hvor der vil være masser af udfordring for alle og enhver. Har du nogle spørgsmål, så kan du sagtens kontakte parken, og så vil de hellere end gerne hjælpe dig, og ellers kan du nemt booke en tid på siden.

Skriv et svar