Inviter til fødselsdagen med manér!

Vil du sørge for at din fødselsdag bliver husket? Kan du svare ja til dette så er denne artikel helt sikkert noget for dig, for her går vi i gennem nogle af de gode måder man kan få sendt en god invitation ud til at invitere til fødselsdag med. Hvis man vil læse mere om emnet så kan du læse meget mere her.

Så lad os springe direkte ud i det. Når man skal skrive en fødselsdagsinvitation så er det vigtigt at der er en række detaljer som man får med lige med det samme, for hvis man glemmer blot en af disse detaljer i sin invitation så kan det det meget vel gå hen og blive svært for gæsterne at finde ud af om de kan komme med til fødselsdagen. Fx har jeg et sjovt tilfælde i forhold til dette for da min far skulle holde sin 50 års fødselsdag så glemte han faktisk at skrive dato for sin fødselsdagsfest i den invitation han sendte ud og derfor er det altså vigtigt at man lige går ud og sikrer sig at alle de vigtige ting er med i fødselsdagsinvitationen. I en indbydelse er det derfor vigtigt at du husker på følgende for der kal bl.a. en dato for festen med, der skal en SU med, der skal et sted for festen og selvfølgelig gerne skrive hvis der er et tema til festen. Det hører alt sammen med i indbydelsen til fødselsdagen uanset om man bliver 50 eller måske 70 år.

Hvad skal med i invitationen?

Det siger måske sig selv at det er vigtigt at man får skrevet en personlig invitation og der er ingen der siger at det skal være en lang invitation. Der er ikke noget at sige til at det kan gå lidt stærkt at få den skrevet men når det så er sagt så gælder det bare om at få skrevet den og sætte sig ned og så brainstorme over ideer. Det er altid godt hvis man kan gøre den lidt ekstra sjov og derfor så er det nu man skal slå til hvis ikke man er bange for at få folk til at grine når de læser den. Derudover så er det vigtigt at man får den printet så fint som muligt. Til dette formål anbefaler vi https://www.vistaprint.dk, hvor man kan få sine invitationer printet og så er det tilmed faktisk helt gratis hvis man ikke får printet for mange, og det er nu engang de færreste fødselsdagsfester hvor der er mere end 100 gæster med.

Skriv et svar