De 3 bedste Bang & Olufsen høretelefoner i 2018

Bang & Olufsen er nu om dage bedst kendt for deres designer høretelefoner produceret af nyeste teknologi med et prætentiøs udtryk. Når du lytter til et Bang & Olufsen høretelefon vil du opleve  de finere ting i livet. Balancen, vægten og den fantastiske tekstuelle følelse af at have et sæt kvalitets høretelefonen på dit øre. Du vil ikke kunne undgå at bemærke hvor meget tid der er lagt i detaljerne.

Af den grund finder du her 4 af virksomhedens bedste høretelefoner for 2018. Et nemt overblik, der gør det overskueligt for dig at vælge netop det sæt det passer bedst til dig. Alle deres Beoplay høretelefoner, som du vil se nedenfor, er naturligvis af en utrolig høj kvalitet. De har alle moderne funktionalitet, som at pausere musikken når du tager høretelefonerne af, samt starte musikken igen, når du igen vil lytte til musik. Bluetooth 4.2 forbindelse og udskiftelige litium-ion batterier. For ikke at nævne en fantastisk støj reducering.

Alle Bang & Olufsen høretelefoner kommer med et 2 års garanti – så din investering er godt givet ud, hvis uheldet skulle være ude.

Bedste høretelefon i kategorien: Bang & Olufsen Beoplay H9i

Bang & Olufsen’s mest luksuriøse  model til dags dato. Beoplay H9i tilbyder samme fantastiske teknologi som forgængeren H8i – blot mere lukseriøs.  Forskellen er en opbygning i rustfrit stål med over-øret øre-kopper og et udskiftelig batteri. Derudover vil du ved købet af dette fantastiske Beoplay produkt også få mere ohm impedans såvel som et mere flydende interface til styrelse af musikken. Beoplay H9i er de absolut bedste høretelefoner du kan købe fra Bang & Olufsen med sit nuværende udvalg.

Bedste Bang & Olufsen in-ear hovedtelefoner: Beoplay H5

BeoPlay navnet er synonymt med noget af det bedste lyd du kan få i lommeformat og det gør sig da også gældende i H5. H5 leverer generelt et flot, luftigt og detaljeret lydbillede. Høretelefonerne belønner dig med en fantastisk lydbillede hvor BeoPlays kernekompetencer skinner klart. Jeg vil derfor råde jer til at prøve H5’eren. Du vil uden tvivl få en lyd der lever op til BeoPlays fenomenale renommé. Den nyeste version af Beoplay app’en understøtter Apple Watch. Du kan derfor nemt og enkelt indstille hovedtelefonerne direkte på dit smart-ur. Denne sammensmeltning af hovedtelefon, mobil og smartwatch betyder at H5’eren i særdeleshed giver en helstøbt musikoplevelse, som kan være svært at finde hos konkurrerende producenter.

Bedste støj reducerende høretelefon: Beoplay H9

Foruden deres behagelige og tilfredsstillende immersion, er H9’erne bygget med nogle formidable 40 mm. Elektro dynamiske drivere med avanceret støj reducering. Disse letvægt over-øre høretelefoner vil give dig op til 14 timers trådløs afspilning med støj reducering aktiveret. Resultatet er en uimodståelig neutral indelukket lyd. H9’erne er bygget med store bløde lammeskin øre-kopper, som reducerer lytteren til en masse af komplet komfort. Der medfølger naturligvis Bluetooth 4.2 og ANC teknologi, som smertefrit kan forbindes til alle dine smart-enheder. Batteriet kræver kun 2.5 timer for fuld opladning – hvilket er ganske imponerende. Musikken styres gennem høretelefonens intuitive aluminiums touch interface. Alt i alt en helt fantastisk Beoplay produkt til de som ikke lige vil ofre 1.729 kr. for Beoplay H9i modellen.

Er du interesseret i et smart-watch der kan alt – samt forbinde til disse fantastiske Bang & Olufsen høretelefoner. Klik her:

Skriv et svar