Plenny Shakes gør det nemt at leve sundt og vegansk

sund

Det er en stor beslutning at holde op med at spise kød, men det kan også være den helt rigtige beslutning for dig at træffe. Det er både i forhold til miljø, dyrevelfærd og din egen sundhed. Men det kan være svært at holde styr på, om du får alle de vitaminer og mineraler, som du skal, når du lever vegansk. Det kan derfor være en god ide, at du supplerer din kost med en Plenny Shake Vegan. Der er du sikker på, at du får alle de vitaminer og mineraler, som du har brug for. Det er derfor en stor fordel for dig at spise dem.

Shaken er lavet af havregryn og tilsat smag af enten chokolade eller frugt. Der er fem forskellige smage at vælge imellem som veganer, hvilket giver dig god mulighed for at få noget variation mellem de forskellige shakes.

Plenny Shake er perfekt, når du har travlt

Når du udelukkende lever af grøntsager, nødder, frugter, kornprodukter og lignende, kan det kræve en del mad, for at du bliver mæt. Det gælder ikke mindst, hvis det er noget grov mad, som du spiser. Men hvis du har travlt, er det ikke sikkert, at du har tid til at spise al den mad, der skal til, for at du kan blive mæt. Det er rigtig ubehageligt at gå rundt og være sulten, men der er det også en fordel for dig, at du kan tage en Plenny Shake.

Shaken er hurtig at lave, da du bare skal blande pulveret med vand. Det gør, at den er klar på meget kort tid. Den er også hurtig at spise, fordi du bare skal drikke den. Shakene er lavet, så de er meget fyldige. Du føler dig derfor mæt og er sikker på, at du har fået den mad, som du har brug for. Det behøver derfor ikke at være besværligt at være veganer, selvom du har tralvt.

Hav altid pulver med til Plenny Shake for en sikkerheds skyld

Når du er veganer, kan det være svært for dig at finde noget at spise, når du leder efter noget take away. Det kan derfor være en god ide, at du altid har pulver til Plenny Shake med. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan få noget at spise. Hvis du ikke kan finde noget take away uden kød, fisk, æg og mælkeprodukter, er det nemt for dig at købe en flaske vand og lave dig en shake i stedet. På den måde er du mæt på kort tid – og er endda blevet det med god samvittighed.

Som veganer har du typisk ikke problemer med at holde vægten, men hvis du skulle have fået for meget på sidebenene, er det også en god ide for dig, at du drikker shakes. Der er 695 kalorier i en portion Plenny Shake, hvilket gør det nemt for dig at holde styr på, hvor mange kalorier du indtager i løbet af dagen. På den måde kan du hurtig komme tilbage til din ønskede vægt.

Skriv et svar