Nå dine mål som selvstændig i 2018

Hvad gør du i din virksomhed, for at blive klar til et nyt år? I dagens indlæg vil vi prøve at komme med nogle gode råd til hvad et godt nytårsforsæt er.

Viden:

Kig allerede nu i din kalender for det kommende år, og udvælg derefter nogle forskellige messer, foredrag, workshops m.m., som du ved er relevant for din virksomhed. Det at komme ud af huset, og søge nye information og netværk er ekstremt vigtigt. Der findes et hav af forskellige muligheder på markedet i dag, derfor er det ret vigtigt at du tager dig god tid, for rent faktisk at vælge noget der giver mere værdi til dig personligt og forretningen.

Ligeledes er det meget sundt at komme ud i marken, for at sætte det hele i perspektiv. Endvidere giver det et nyt synspunkt på en virksomhed, man reelt set troede havde alt den nødvendige viden om, men mange gange viser det sig at man kommer endnu stærkere retur, netop fordi man er fyldt op med nye inputs.

Klare mål:

Måske har du allerede lagt dit kalenderårsbudget for næste år, men har du rent faktisk også udarbejdet en handlingsplan. Handlingsplanen skal sikre at du bevæger dig i den rigtige retning, og hele tiden overholder delmål. Et budget illustrerer den økonomiske målsætning, men der kan sagtens ligge meget mere bag, som du måske overhovedet ikke fokusere på, i og med du ikke kan måle værdien her-og-nu. Dog er disse værdier meget vigtige på lang sigt, hvis man ønsker at skabe en sund forretning, med mulighed for vækst.

Et budget skal sættes ambitiøst og realistisk, men det skal hellere sættes for højt end for lavt. Målsætninger skal jages, de behøver ikke nødvendigvis at blive nået. Det skal være en balancegang i mellem, hvad der er realistisk/ urealistisk, da begge faktorer kan påvirke motivationen – positivt såvel som negativt.

Miljø:

Det gør heller ikke noget at man tænker på det kommende års omgivelser. Når der skrives miljø, tænkes der på flere forskellige eksterne faktorer, som måske i det nuværende år har virket demotiverende i dit arbejde. Det er vigtigt at få rettet op på dette, da det i sammenhæng med nogle af de andre faktorer kan være med til at afgøre om 2018 nytårsforsæt overholdes eller ikke.

Miljø indebærer kontor, medarbejdere, udstyr, viden, personalegoder m.m.

På Frostrecords ønsker vi dig held og lykke med dit 2018, samt håber på en masse salg og vækst.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar