Nyd sommeren i et telt

Familietelt

Sommeren er uden tvivl den bedste tid på året, hvilket langt de fleste godt kunne skrive under på. Du kan gå rund udenfor i shorts, t-shirt og bare tæer hvis det er hvad du har lyst til. Sommeren er tiden, hvor udeaktiviteter står højt på menuen, og dette har mange glædet sig til lige siden sidste sommerdag året før. Ikke nok med at temperaturen stiger til nye højder, så er sommeren også perioden hvor den lange og elskede ferien vender stærkt tilbage. For skoleelever er ferien ofte mere end en måned, og derfor er sidste skoledag fyldt med ekstra store smil, da man har udsigt til mange dage med familien og vennerne. For de voksne i familien er sommeren også årets højdepunkt, selvom de ikke kan glæde sig over helt så meget ferie som ungerne. De voksne må nøjes med omkring tre uger, og derfor skal disse ure udnyttes til fulde med børnene, hvilket tre uger også giver god mulighed for.

Udflugt med dine venner

Du har garanteret langt mere ferie end de gamle i familien, og derfor har du en masse tid, hvor du kan hænge ud med dine venner, hvor i kan lave lige hvad der passer jer. Strandtur, fester, osv. er med garanti på programmet, når sommeren har ramt ind i Danmark. Dine venner og dig kunne eventuelt rejse lidt rundt, måske kunne en overlevelsestur være en mulighed. Slå lejer i de svenske skove, som faktisk kan være meget hyggeligt. Køb et festival telt eller noget lignende, og tag så afsted på en spændende tur. Dette er en lidt utraditionel ferie, men er det sammen med vennerne, skal det nok blive sjovt, og det vil med garanti være noget i husker lang frem i tiden. Forestil dig at hoppe en tur i en dejlig var sø midt i skoven samt aftener ved bålet, hvor i laver jeres egen mad på gammeldags maner. Dette er dog bare et forslag til en hyggetur med vennerne. I kunne også slå et lille festival telt op til en af de mange drukfester, som løber af stablen her til sommer. Ligeledes kan en storbystur være en god ide, da man sammen med vennerne garanteret vil opleve en uforglemmelig tur.

Tag på campingferie med familien

På trods af det lidt brogede ry, som den dansker sommer her, er der faktisk gode muligheder for hyggelige stunder i Danmark alligevel. Danmark har en lang række pæne strande og langs disse strande, er der med sikkerhed campingpladser lige i næreden. Der findes en lang række familietelte, som kan gøre jeres tur super hyggelig, men faktisk også billig. Et familietelt kan ofte anskaffes til billige penge, og de penge i sparer, kan i passende bruge på en ekstra softice eller sodavand, når i flader ud ved de danske strande. En tur ude i de danske land er sund på mange måder. Du får dine børn væk fra computerskærmen og samtidig med dette, så bliver familiebåndet styrket samt nye minder opstår.

Skriv et svar