At rejse er i høj grad, at leve….

rejse

Vi ved det jo godt, det gælder om at nyde livet og fylde hver dag med rare oplevelser. De fleste af os føler nok bare tit, at hverdagen er så krævende, at det kniber med overskud til at se frem til ret meget andet end en tur i sofaen foran fjernsynet. Når det grå og triste tager over, så tærer det på parforholdet og man glemmer nemt hinanden. Her kommer historien om et par, der tog skeen i den anden hånd og opsøgte eventyret sammen. Det er også en fortælling om at rejse ud for at finde hjem og så har den en lykkelig slutning…

Lene og Carsten rejste ud og fandt hinanden igen

Lene og Carsten er ikke så meget anderledes end flertallet. De har begge fuldtidsjobs. Carsten arbejder i et revisionsfirma og arbejder meget over. Lene bestyrer en større webshop og denne side med skønhedsprodukter fylder meget i hendes tanker, også når hun burde holde fri og slappe af. Den ene dag tager den anden og Lene og Carsten ser ikke så meget til hinanden, som de gerne ville. Når de endelig er sammen, så er der så meget praktisk i hjemmet, som skal ordnes og træning og venner tager også meget af deres fælles tid. En dag, faktisk efter et grimt skænderi omkring en bagatel, går det op for parret, at de må gøre noget, for sådan som det er nu, kan det umuligt blive ved. De taler dårligt sammen og er næsten ved at glemme, hvorfor de overhovedet er et par. Det starter som en spøg, da Carsten foreslår, at de skal tage på safari sammen, men Lene griber den spontane idé og pludselig sidder de tæt sammen foran computeren og planlægger deres livs rejse.

Turen gik til Afrika og var på alle måder uforglemmelig. Alt dernede var så anderledes og Lene og Carsten fik både slappet af og oplevet en masse. Da de kom hjem igen, havde de fået snakket meget mere sammen, end de havde gjort i flere år og var derfor blevet meget tættere og næsten nyforelskede igen. De vendte naturligvis hjem til den samme hverdag, men den måde de blev i stand til at tackle den på var helt anderledes end tidligere. De 14 dage, som turen varede, vil Lene og Carsten altid mindes sammen med glæde og de er faktisk allerede ved at planlægge og spare op til endnu en eksotisk rejse langt væk fra Danmark.

Find inspiration til jeres store rejse

Vil I også ud at rejse og gerne et meget spændende sted hen, så kan alle jeres vildeste drømme hente næring på nettet. Find inspiration hos rejsebureauer eller planlæg det hele på egen hånd. På Wikipedia står der en masse om alle landes kultur og natur, som kan bringe jer videre og væk fra hverdagens rytme. Der er dejligt at drømme sammen med nogen, men det allerbedste er, når drømmene bliver til virkelighed. Nyd planlægningsfasen lige så meget som selve rejsen.

Skriv et svar