Nye trends indenfor skæg og mode, sætter krav til vores udstyr

nye trends indenfor skæg og mode

De fleste mænd opdager at de skal barbere sig når de kommer i puberteten. Det er sjældent teenagere kan få store flotte fuldskæg, men det er denne alder de første dun viser sig. Mange beslutter sig for at bruge en skraber og barberskum, og det er hvad de bruger i mange år indtil de opdager at moden skifter.
Nogle mænd foretrækker at være glatbarberet, andre vil gerne have så meget skæg som muligt. Derudover er der folk som hurtigt finder deres personlige stil, og konstant skal tage sig af sit skæg for at det holder den rette form. For at gøre dette er det nødvendigt at have det rette udstyr, her i blandt en skægtrimmer.

En skægtrimmer kommer i mange forskellige kvaliteter og modeller. Derfor er det vigtigt at man ved, hvad man gerne vil have ud af den. Hvis det eneste man ønske er en praktisk løsning – og man ikke gider at rode med skraber og skum – så er det en bestem typen man skal have.
En skægtrimmer som blot skal bruges til stubbe, er noget helt andet end en skægtrimmer som skal bruges til at forme sit skæg. Derfor er det vigtigt at spørge til råds, der hvor du køber skægtrimmer.

Moden skifter hurtigt, men det handler om at finde sin egen stil

For nogle år siden begyndte vi at se en stor trend med større fuldskæg og længere hår. Det kom efter en tid hvor det look, som mange gik efter, ikke havde særlig meget skæg. Med langt hår og stort fuldskæg, begyndte mange mænd også at gå op i skønhedspleje på en ny måde.
Barbersaloner begyndte at blive en større ting, og det er de stadig i dag. Der skal nemlig ikke kun længde på skægget, men der skal også form, og det skal plejes.
Meget af denne pleje kan man heldigvis gøre selv, for det kan være meget dyrt, konstant at skulle have hjælp til det.
Udover en rigtig god skægtrimmer, så skal man også have fat i nogle andre produkter. Det vil generelt være produkt, ligesom man bruger til håret, men skabt specifikt til skæg. Det vil sige man skal have shampoo og balsam. Derudover kan man også få mange forskellige typer af olie som får skægget til at se flot ud, samt holder det sundt.

Spring de billigste skægtrimmere over

Som før nævnt, findes der mange forskellige typer af skægtrimmere, og hvis man er på udkig efter en billig model, så kan man nemt finde en. Det kan dog ikke anbefales, da man meget hurtigt vil løbe ind i problemer. Enten klipper den ikke skægt godt nok, eller også går det blot i stykker.
Hvis en skægtrimmer ikke er af høj nok kvalitet, så kan man ende med at få en masse irritation i huden. Det vil de fleste gerne undgå. Derfor er det en god ide at overveje at smide en smule flere penge efter en god trimmer.

Skriv et svar