Pift parforholdet op: sådan får I mere lyst til hinanden

Vi lever i et samfund, hvor rutiner, normer og vaner er blevet et centerpunkt for langt de fleste danskere. Dette gælder for par, der på trods af en fælles hjemadresse til tider lever hver sit liv. Dette kan hurtigt medføre, at intimiteten i parforholdet går fløjten og man efter et stykke tid befinder sig i en næsten komalignende tilstand, hvor man bare er til.

Et parforhold kan oftest kun køre på denne form for rutinepumper i en kort tidsperiode, før en eller begge parter begynder at føle sig uelsket, uønskede og ikke mindst utiltrækkende. Automatiske tankeprocesser som ’er det mig, der er noget galt med?’, begynder at snige sig ind i forholdets ellers trygge rammer, hvorfor man i tide må gøre noget med disse vaner og bryde med dem.

Èn af de måder, hvorpå dette kan lade sig gøre, er ved at lade sig inspirere i f.eks. soveværelset, hvor man sammen kan bryde de uskrevne regler og grænser man måtte have – naturligvis i et tempo der passer begge parter. For at finde hinanden, må man først finde sig selv. Dette kan gøre ved at involvere forskellige former for onaniprodukter i sexlivet.

Frist dig selv, frist din partner – frist skæbnen

Det gode ved onaniprodukter er, at de i langt de fleste tilfælde kan tilpasses, specialdesignes og bruges både individuelt og som par. Skrønen om, at det i et parforhold oftest er manden, der udelukkende tænker på sex er hvad det er – en skrøne.

Få inspiration her.

Langt de fleste kvinder tænker også på sex flere gange om dagen og forestiller sig billedligt, hvordan de skal forføre deres mænd når disse kommer hjem fra arbejde. Men i en travl hverdag kan det være svært at opretholde ens fantasier omkring rollespil, frækt undertøj og middag med stearinlys.

Derfor vælger mange par at købe en kunstig fisse, en pocketpussy eller et vibratoræg som kan bruges til personlig udløsning, eller orgasmer i fællesskab. Denne form for fælles onani kan være god for par, der har lysten til at være sammen, men hverken overskud, tid eller kræfter til at krølle lagner i flere timer.

Læs mere om denne type produkter på denne side.

Udforsk hinandens lyster og hjælp hinanden på vej

Især mange kvinder har det problem, at de stopper for tidligt når de onanerer. Dette medfører at de får taget toppen er trykket, men ikke får den ’åh-gud-lad-være-med-at-stoppe’ følelse som kun et ægte orgasmeklimaks kan give.

På samme måde kan mænd miste noget af deres wow-følelse ved konstant at tage trykket fordi man har et vedhæng, der ikke vil lægge sig før det er blevet brugt. Ved at udforske hinanden ved brug af onaniprodukter, kan man genfinde den gnist man havde i starten af forholdet og samtidig gøre noget godt for hinanden. Klik her hvis du vil læse mere om denne type produkter.

Sex handler ikke kun om at kønsdelene skal gnides og gnubbes mod hinanden i timevis – det handler om åbenhed, ærlighed, respekt og kærlighed. Alle disse faktorer kan gives ved at man letter trykket for sin partner, med eller uden hjælp fra legetøj.

Skriv et svar