Sådan giver du din indretning et tvist

Indretning kan altid være lidt tricky. Du vil sikkert gerne have noget, du glæder dig til at komme hjem til. Det skal dog også være noget, der skiller sig ud fra mængden. Det er jo ikke sjovt at være ligesom alle de andre.

I dette indlæg har vi samlet inspiration til, hvordan du kan give din indretning et tvist. Der er nemlig flere forskellige muligheder. Læs med, og find inspiration til din indretning.

Giv væggene en klat maling

Farver er altid et hit til at give indretning et tvist. Det kan nemlig give noget personlighed på en flot og særpræget måde. Det handler blot om at finde en farve, der har det rigtige tvist til din indretning.

Hvide vægge er en smule kedeligt og lidt mainstream. Det kan dog være en fordel at holde nogle af væggene hvide. Du skal derfor gøre dig nogle overvejelser om, hvor det giver mening at male en eller to vægge i en mere dristig farve.

Når du skal vælge farve, skal du tage udgangspunkt i dine møbler. Det skal jo helst være en farve, der passer til dine møbler. Derudover er der forholdsvis frit på alle hylder, når det kommer til farver i hjemmet, der kan give et tvist.

Gør gulvet anderledes

En anden måde at give din indretning et tvist på er ved at kigge på dine gulve. Her skal du ikke nødvendigvis vælge en masse smarte farver til dit gulv. Det er dog en mulighed.

For at skabe et lidt mere dynamisk look i indretningen, kan du vælge spændende mønstre til dine gulve. Det kan for eksempel være et gulv med sildebensparket, der kan være den perfekte løsning. Sildebensmønsteret kan nemlig give noget anderles og iøjnefaldende til dit gulv. Der er noget eksklusivt over det, hvilket kan give det tvist, du mangler til indretningen.

Vælg nips, der skiller sig ud

Er du ikke så meget til de meget omfattende ændringer, som maling og gulv? Du kan sagtens give din indretning et tvist på en mere enkel måde. Blot ved at vælge særprægede nipsting, kan du skabe et helt unikt look i dit hjem.

Her handler det om at bruge fantasien en smule. Derudover kan det også være en fordel at gå efter nipsting, som andre ikke har i deres hjem. Det kan derfor være en fordel at gå loppemarked eller i genbrugsbutikker. Her kan du nemlig finde en masse skønne ting, der kan give din indretning et tvist.

Skriv et svar