Teambuilding gennem madlavning – Wokkeriet

Teambuilding - Wokkeriet

Er du på udkig efter et event, som er centreret omkring teambuilding, men som ikke byder på de typiske og efterhånden trivielle oplevelser, som typisk sættes i forbindelse med teambuilding, så bør du overveje at besøge Wokkeriet i Aalborg. Wokkeriet tilbyder en unik form for teambuilding, hvor I kommer hinanden ved på mere utraditionel vis – nemlig via madlavning. Her skal I samles om det at lave lækker wokmad i hyggelig omgivelser under kyndig professionel vejledning. Wokkeriet tilbyder nye madoplevelser samt en anden måde at skabe samvær på, som kan styrke fællesskabet i virksomheden.

Teambuilding, hvor man spiller paintball, skal løse en gåde i et Escape Room og andre lignende events, er set så mange gange før, og udvalget af events, som tilbydes i forbindelse med teambuilding, er mildest talt begyndt at blive trivielt. Hvis man ønsker at prøve et helt anderledes koncept for at styrke teammentaliteten i virksomheden, så skal madlavning hos Wokkeriet helt sikkert prøves af. Det kan være, at du ønsker at skabe noget hygge og sjov i forbindelse med en festlig julefrokost eller bare har brug for, at dit team bliver rystet godt sammen – det kan Wokkeriet med garanti skabe de perfekte rammer for.

Hos Wokkeriet er der plads til selskaber på op til 80 mennesker, men der er selvfølgelig også plads til de helt små selskaber. Hos Wokkeriet er der plads til alle, og uanset hvor mange I er i jeres team, så er I garanteret en helt igennem unik og skøn oplevelse. Det eneste I skal er at være klar på at kaste jer ud i helt nye madoplevelser og at komme hinanden ved.

Et arrangement hos Wokkeriet starter med, at I vil blive budt på en lækker velkomstdrink, samtidig med at I bliver budt velkommen. Herefter vil den professionelle kok, som skal vejlede jer i forhold til madlavningen, præsentere konceptet bag Wokkeriet og gennemgå aftenens forløb.

fhængig af hvor stort eller lille jeres team er, vil I blive delt ind i mindre hold, som får tildelt hver sin wokstation. Herefter vil kokken påbegynde madlavningen, mens han grundigt gennemgår fremgangsmetoden for jer. Når han har lavet wokretten, vil I få lov til at smage på den, og herefter skal I ellers selv i gang med at tilberede retten selv ude ved jeres wokstationer. I får stillet alle råvarerne, som skal anvendes i retten, stillet til rådighed, og der er selvfølgelig mulighed for at fjerne eller tilføje ingredienser, alt efter hvad I bedst kan lide. Det kan eksempelvis være, at man ønsker at maden skal være lidt mere krydret, og så vil kokken hjælpe jer med, hvordan I bedst opnår den rette, krydrede smag.

I løbet af et arrangement hos Wokkeret vil der blive vist og lavet to til tre forskellige wokretter, og der vil blive serveret drikkevarer i form af enten vin, øl eller vand. Ved arrangementets slutning vil der blive serveret kaffe og dessert, og skal hyggen fortsætte lidt endnu, så er man velkommen til at slå sig ned i Wokkeriets bar, som byder på forskellige drikkevarer.

Skriv et svar