En dag med gutterne

Uanset hvor gammel du er, om du stadig går i skole eller har fast arbejde og er etableret med kone og børn, så er det nødvendigt en gang imellem at give testosteronet frit løb og få lov at være en drengerøv. I et samfund, der i højere og højere grad bliver feminiseret med søde livsstilsprogrammer på tv, økologi, feminin indretning og lignende, er drengerøven næsten blevet politisk ukorrekt.

Mandeidealet er i dag, at man helst skal have en overvejende blød side, gå op i sit udseende og være åbne over for feminine praksisser generelt – det som nogen, på godt dansk, ville kalde en tøffelhelt. Det kan være sundt, og nødvendigt, at få et afbræk fra denne hverdag en gang imellem og mærke, at man er en mand, og i højere grad end ved blot at se Nak & Æd eller Topgear på fjernsynet. En dag med gutterne tilbragt i bøfkælderen med noget jern, der skal bøjes, eller i værkstedet med olie på fingrene er gode eksempler.

Fitness

Den førnævnte feminisering af samfundet har naturligvis skabt modreaktioner og modstrømningerne. En af de måder, det er kommet til udtryk på, er igennem crossfits stigende popularitet. Crossfit dyrker idealer såsom sammenhold, primitivt, hårdt arbejde og selvudvikling, og især de danske mænd har taget det til sig som en måde at få et afbræk fra hverdagen. Crossfit finder typisk sted i en gammel lagerhal eller i andre industrielle omgivelser, og her er de fine maskiner skiftet ud med dæk, reb og hård beton. En af de gode ting ved crossfit er, at det ikke kræver særlig meget udstyr, men blot en lille smule kreativitet. Det er en oplagt måde at bruge en dag sammen med gutterne, hvor man kan få afløb fra hverdagens frustrationer igennem sammenhold og hårdt arbejde. Du kan supplere de ting, du selv kan finde derhjemme med udstyr fra Sagatrim.

Motor

Der er et eller andet ved biler, motorcykler og andre køretøjer med en motor, der tiltaler mænd. Blandingen af fart og hestekræfter er den perfekte måde at mærke testosteron pumpe rundt i kroppen, og det er af samme grund, at mange mænd finder det tiltalende at købe en motorcykel eller en lidt dyrere bil, når de begynder at tage hul på livets sensommer. At kunne gå ud i garagen og pille lidt ved en motor og efterfølgende tage en befriende og uforpligtende tur ud i det ukendte er en genial måde at finde sin maskuline side frem. Dermed er det også en god måde at tilbringe tid sammen med gutterne – at sparke dæk, som nogle kalder det, og dele et par øl i garagen kan slå mange timer ihjel og er en god måde at afslutte ugen på. Et projekt, som mange bruger som hobby, er at købe en gammel vogn og istandsætte den. Selv hvis man ikke er erfaren, er det nemt at lære med tutorials på internettet, og det er en god terapi, når man har brug for et afbræk fra hverdagen og måske for at være en mand. Dig med benzin i blodet finder al udstyret på onlineshoppen KGI.

Skriv et svar