Et spændende bolig-år

Er du ligeså spændt på hvordan udviklingen er inden for boligindretning i år 2018, som vi er? I dagens indlæg på Frostrecords, afrunder vi året der er gået og prøver at sætte et par ord på de tendenser vi har oplevet i løbet af de sidste 12 måneder inden for bolig-trends.

Læs med.

Træ: Behøver vi at sige mere? Du er sikkert stødt ind i forskellige træsorter inden for boligindretning i året der er gået. 2017 blev året hvor det naturlige fik sat sine spor. Vi så det det blandt andet i møbelproduktion, hvor danske Hübsch lavede nogle ret interessante produktioner. Udover møbler, blev der også produceret mange flotte nipsgenstande, lige fra lysdekorationer, lamper, figurer m.m. i træ.

Farver: Ikke nok med at de forskellige møbelgenstande tog en drejning i forhold til et naturligt udgangspunkt, blev det også drønpopulært i forhold til farver. Brun, beige og karamellignende farver fik til sidst i året rigtig meget succes – noget man forventer kommer til at fortsætte i år 2018, netop fordi denne naturtrend principielt kan være meget lang endnu.

I princippet startede det hele ud med disse naturgrafiske plakater, man allerede så boomede på markedet i 2016. Grafiske elementer med inspiration fra naturen var den igangsættende faktor.

Velour: Udover træ kom også velour til syne i de danske hjem. Der er efterhånden mange år siden sidst man så dette materiale som noget forbrugerne ville anvende til deres boligindretning. Men sådan er det typisk med trends – de kommer og går – og det samme gjorde velour. Det bliver spændende at se hvor længe vi kommer til at se dette på markedet.

Det er altid interessant når man runder nytår, og skal se hvilen retning boligindretningen bevæger sig i. Det er en branche som er svært at forudsige, eftersom den er dynamisk og efterspørgslen ikke altid kan bestemmes.

Vi prøver at holde os opdateret her på Frostrecords med de seneste trends og tendenser. Spotter du nogle som vi ikke selv er opmærksomme på, er du velkommen til at give os et præg.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar