Spar 10.000 kr. på online dagligvarer


En dansk familie på fire køber dagligvarer for ca. 75.000 kr. hvert år. Det er temmelig mange penge for køkkenrulle og leverpostej. Så hvad nu hvis, jeg fortalte dig, at du faktisk kan spare mere end 10.000 kr. på online dagligvarer? Hvordan spørger du? Ret nemt faktisk.

DinKurv.dk er en prissammenligningsside med fokus på online dagligvarer. Du kender sikkert allerede til mange andre prissammenligningssider (pricerunner, momondo, samlino, osv.), og anvender dem sikkert også jævnligt. På dagligvarer er prissammenligninger dog endnu ikke ret anvendt.

De fleste sammenligningstjenester kigger på priserne på ét produkt af gangen. Dette giver fin mening, når du skal købe en computer eller en rejse til Spanien. Det giver dog knap så meget mening, når du skal handle ind til hele ugen. Det kan nemlig hurtigt blive ret tidskrævende at sammenligne priser på måske 35 varer. Og når så vaskepulveret er billigst i Kvickly, bleerne og toiletpapiret i Rema1000, og oksestegen i Nemlig.com – så er forvirringen stadig total.

Med DinKurv.dk sammenligner du prisen på hele din indkøbskurv på én gang. Det er således nemt at se, i hvilket online supermarked, du samlet set, kan købe dine varer billigst. Skift mellem butikkerne og vælge den butik, du ønsker at handle i. Med ét klik kan du placere din ordre hos det billigste online supermarked.

Og tro mig, der er flere penge at spare på mælk og vaskepulver, end man måske lige skulle tro. DinKurv.dk estimerer at kunne spare dig for gennemsnitligt 20 % af din regning – svarende til mere end 10.000 kr om året. Hvad skal du bruge de ekstra lommepenge på?

Danmarks billigste måltidskasser – Nem aftensmad

Hvis det ikke kun er penge, du er interesseret i at spare, når du handler ind – men måske også tid – bør du læse med her.

Udover at selve turen i supermarkedet tager tid, tager planlægningen og indkøbslisten også meget tid. Her kan DinKurv.dk hjælpe dig.
På DinKurv.dk finder du hver uge tre nye måltidskasser med mad til 4 dage. Opskrifterne ligger klar på nettet, og alle ingredienser kan købes med bare ét klik. Bestil råvarerne fra det billigste online supermarked, og du får nem og billig aftensmad leveret lige til døren.  

Du vælger selv, hvilken af de tre typer måltidskasse, du ønsker. Livretter er til dem, der ønsker klassiske og børnevenlige retter. Smag På Verden er mere eksotiske retter og Quickkassen er retter, der kan laves på under 30 minutter. Alle kasser indeholder lækre og velsmagende retter – og så er det oven i købet Danmarks billigste måltidskasser.

Skriv et svar