Spar tid og plads med en tørretumbler til hjemmet

plads

Er man en familie på en større børneflok, kan der ofte forekomme kæmpe bunker af vasketøj. Dette både når det kommer til almindligt tøj, til sengetøj, til overtøj der er mudret til eller vaskeklude til babyen. Ydermere kan der også komme en del uforudsete ting der skal vaskes og tumbles, hvis flyverdragten blev mudret til i regnvejret, eller der er sket et tisseuheld i nattetimerne.
Når alt er vasket, skal det naturligvis også tørre, og det kan hurtigt komme til at tage en del plads, hvis alt skal hænges op på tørrestativer i hjemmet. Derfor er tørretumbleren din redning.

Kom diverse ting i tørretumbleren

Mange mennesker kan være nervøse for at putte tøj i tumbleren, i frygt for at det skal krympe eller blive slidt. Dog kan stort set alle nyere modeller indstilles efter den type af tøj og tekstil, du putter i maskinen. Det vil sige, at du ikke behøver være nervøs for at putte silke eller uld i tumbleren, så længe den er indstillet rigtigt.
Ydermere kan den tage stort set alt, der har brug for en omgang tørring. Dette havd end det er en dyne, en bunke håndklæder, eller du skal have vasket alle stofbleerne til den lille.

Flere farver kan tumbles sammen

En tørretumler er ikke lige så risikabel som en vaskemaskine. Det vil sige, at du ikke behøver være bekymret for, om der kommer en farvet sok i den hvide vask. Tumbleren bevirker ikke, at tøjet smitter af på hinanden, men sørger blot for, det bliver tørret, som det skal.

Du sparer både plads og tid

En tørretumbler er vejen frem, hvis du synes vasketøj kan være et uoverskueligt projekt i din dagligdag. Ofte er det ikke selve det at vaske tøjet, men derimod at hænge det op bagefter, der er det mest tidskrævende projekt. Ved at få fat på en tumbler, skal du blot bruge et par sekunder på at smide det våde tøj i maskinen, og derefter trykke på en knap. På den måde kan du vinde lidt ekstra tid, som du kan bruge på sjovere ting i din hverdag, end at hænge tøj til tørre.
Ydermere slipper du også for at have våde tøjstativer ståede rundt omkring i hjemmet, eller at have lagnet og dynebetræk hængt op over samtlige dørkarme i boligen.

En tørretumler der passer i størrelsen

Måske tænker du, at der ikke umiddelbart er plads til en tørretumbler i dit hjem. Dog er det muligt at få modeller, der er væsentligt mindre end dem, vi som regel kender til. Nogle udgaver sælges med topbetjening, hvilket vil sige, at lågen åbnes oppefra. Her er der altså ikke en låge der fylder ved at åbne ud i rummet.
Mange af de topbetjente modeller er ligeledes væsentligt mindre end de med låge i fronten. På den måde kan de nemmere klemmes ind i små hjørner og kroge.
De fleste tørretumblere er også lavet, så de kan placeres enten under eller over en vaskemaskine. På den måde fylde de kun i højden, og stjæler ikke nogen kvadratmeter fra dit boligareal.

Skriv et svar